TAKING

COOPERATION

FORWARD

Új pályázati felhívás nyílt!


Az Interreg CENTRAL EUROPE program harmadik pályázati felhívása 2017. szeptember 21. és 2018. január 25. között áll nyitva. Az egylépcsős felhívás keretében 60 millió euró ERFA támogatás kerül meghirdetésre. A felhívásról a letölthető tájékoztatóban található bővebb magyar nyelvű információ.

A 2015 és 2016 között lezajlott első két felhívást követően 85 projekt nyert támogatást, 59 projektben vesznek részt magyarországi szervezetek, közülük hét magyar vezetésű.  A futó projektek által lefedett témák elemzése alapján a harmadik felhívás egyes területeken kizárólag előre meghatározott témákra koncentrál. A tematikus szűkítésről itt található részletes tájékoztató.

Az alábbi tájékoztató rendezvények és információs anyagok segítik a pályázókat:

  • A Közös Titkárság 2017. szeptember 21-22-én tartotta Berlinben éves konferenciáját, melyen a harmadik pályázati felhívás részleteivel is megismerkedhetnek a résztvevők.
  • A Közös Titkárság 2017. november 7-8-án a program prioritásterületeihez kapcsolódó tematikus rendezvényt szervez Prágában, mely során a pályázók célzott tanácsadást kaphatnak projektötletükkel kapcsolatban.
  • A nemzeti hatósági feladatokat ellátó Nemzetgazdasági Minisztérium 2017. október 3-án a hazai pályázók és érdeklődők számára magyar nyelvű tájékoztató napot szervezett Budapesten. A délután folyamán a Közös Titkárság által szervezett angol nyelvű műhelybeszélgetést, amely a tematikus iránymutatásra, illetve projektfejlesztéssel és költségvetéssel kapcsolatos kérdésekre koncentrál. A tájékoztató nap prezentációi innen letölthetők.

www.interreg-central.eu/apply