Érezd a művészetet!

Az olasz jógyakorlatok harmadik bemutatása.


Az EURÓPAI Örökségközpont az Európa Tanács egy 1975-ös kezdeményezésének az eredménye.

A FONDAZIONE VILLA FABRIS kezelésében van, és ez még mindig résztvevők ezreit vonzza, ráirányítva a figyelmet arra a vitára, ami a hagyományos és innovatív intervenciós technikák alkalmazásáról és megőrzésről szól. A szellemi kulturális örökség az alaptevékenységei közé tartozik, elsősorban olyan képzési javaslatok formájában, amelyekben arra koncentrálnak, hogy a régi készségeket és tudást átadják a fiatal nemzedékek számára.

                                                                                    1

Természetesen, a párbeszédre nyitott Európai Központ az oktatási központok hálózatának része, amely kiválóan kiegészíti annak kulturális megközelítését. FEMP - az Építészeti Örökségi Tudás Európai Szövetsége.

                                                                                    2

A 18. századi villában működő Fondazione Villa Fabris hatékony módszert fejlesztett ki az örökség kezelésére azzal, hogy létrehozott egy belső hálózatot: hat különböző induló / start-up vállalkozás végzi itt napi tevékenységeit, biztosítva magának a villának a fenntartását és annak valorizálását.

                                                                                    3

A képzési tevékenységeket a Confartigianato Vicenza-val folytatott együttműködés egészíti ki a művészi kézművesség területén, melyben tematikus kiállításokat, kulturális és felfedező turizmust, valamint nyilvános rendezvényeket ajánlanak annak érdekében, hogy az emberek nyitottabbá váljanak, és jobban megismerjék a kéziműves tevékenységeket.

                                                                                    4

Az EURÓPAI Örökségközpont 1975 óta tevékenykedik az örökségmegőrzés területén. Olyan képzéseket szerveznek, amelyekben arra koncentrálnak, hogy a régi készségeket és tudást átadják a fiatal nemzedékek számára. A FONDAZIONE VILLA FABRIS kezelésében van, és egy velencei villában végzik a tevékenységüket. Az alapítvány része egy, a start-up vállalkozásokat tömörítő hálózatnak.