Aktív régészet

A második olasz jógyakorlat bemutatása.

A Studio D Archeologia Didattica Museologia egy kommunikációs és múzeumi oktatásra szakosodott kulturális egyesület, amelynek aktív tanfolyamai és workshopjai, elsősorban a "Tilos nem megérinteni" című, az őskortól az ókori velenceiekig, a római, a korai keresztény és a késő ókoron át, egészen a középkorig terjed.

                                                                                    Studio

A tevékenységek az iskolai világnak és mindazoknak szólnak, akik főszereplőként akarják megtapasztalni a múzeumokat, a történelemet és a régészetet, az ókori oktatás szakembereinek a segítségével. A javaslatokat évről évre megújítják, és a tervezést a múzeumi iránymutatások részévé teszik, és azok testreszabhatók. A fogyatékkal élők "speciális" közönsége élvezheti a speciálisan kialakított eszközöket és szolgáltatásokat.
A Studio D elősegíti a helyi közösségek oktatását és részvételét minden az ezen a területen működő múzeum referenciaterülete régészeti örökségének védelmében és fejlesztésében, másokkal egy hálózatban együttműködve, valamint a turizmus világa kiválóságának és egyediségének a felfedezését. Minden tevékenységet szakemberek, diplomások és sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek végeznek.

Többet szeretne tudni? 

Látogassa meg honlapunkat: https://www.studiodarcheologia.it/