Pojdimo na fantastično potovanje!

Predstavitev prvih italijanskih primerov dobrih praks na področju kulture in dediščine.

 Vodništvo WeTour je bilo ustanovljeno leta 2013 na pobudo skupine usposobljenih vodnikov z namenom, da bi predstavili široko in kakovostno ponudbo storitev za promocijo Beneške regije. Njihov glavni namen je seznaniti obiskovalce regije z njeno zgodovino, umetnostjo, kulturo in tradicijo, na način, da bo njihov obisk postal nepozabno doživetje. Njihovo vodenje temelji na vključevanju obiskovalcev v program, ki ga znajo izpeljati na kar se da dinamičen in ustvarjalen način.

                                                                           Veneto

Storitve WeTour so naslovljene na zaključene skupine odraslih ali mladih, šole, posamezne obiskovalce ter družine. Ponudbo prilagajajo glede na potrebe gostov. Ponujajo vodene izlete po najlepših mestih v regiji, kot so Benetke, Vicenza, Padova, Verona in Treviso, z ogledom znamenitih vil. Kulinarični in vinski itinerarji omogočajo odkrivanje najbolj okusnega dela lokalne kulture, ki ga zaznamuje kulinarična odličnost. Ob obisku majhnih trgovin in obrtniških prodajalen se obiskovalci seznanijo s procesom izdelave produkta, opazujejo tehnike, raziskujejo materiale in sodelujejo pri ustvarjanju izdelka, ki je rezultat tradicije in stalnih inovacij. Storitve se izvajajo v italijanskem, angleškem, španskem in francoskem jeziku.

                                                                           WeTour Guide

WeTour ponuja turistične storitve po regiji Benetke s kvalificiranimi vodniki, v vseh glavnih evropskih jezikih. Poleg ponudbe klasičnih poti so izvajalci storitev WeTour specializirani za ustvarjanje:  

• kulturnih prireditev v sodelovanju z institucijami in združenji;
• tematskih poti za skupine (družine, študenti, podjetja, kulturna društva);
• izobraževalno-čustvenih dejavnosti za šole;
• projektov v okviru promocije regije v sodelovanju z zgodovinskimi proizvodnimi in komercialnimi podjetji, ki se ukvarjajo z izdelovanjem nakita, umetniške steklovine, tkanja ter živilskih in vinskih produktov.