Tegyünk egy fantasztikus utazást!

Az első olasz jógyakorlat a kultura és örökség területén.

A WeTour Guide-ot 2013-ban alapították szakképesített idegenvezetők egy csoportjának kezdeményezésére, azzal a céllal, hogy szinergiában dolgozzanak széles körű és minőségi szolgáltatási kínálatot kínálva Veneto régió promóciója érdekében. Fő célja, hogy megismertesse a látogatókat történelmével, művészetével, kultúrájával, érdekességeivel és hagyományaival, hogy felejthetetlenné tegyék az ott tartózkodást. We Tour munkafilozófiája azon alapul, hogy a turistákat a lehető legjobban vonjuk be a dinamizmus és a kreativitás révén.

                                                                                    Veneto

A WeTour szolgáltatásait felnőttek és fiatalok csoportjainak, iskoláknak, egyéni turistáknak és családoknak is szánják, az igényektől függően hagyományos, oktatási és testreszabott útvonalakkal. A túra a régió legszebb városaiban: Velencében, Vicenzában, Padovában, Veronában és Trevisóban, valamint híres villáikban, valamint éttermi és bortúra útvonalakon vezetett utakat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy felfedezzék a helyi kultúra legapróbb részleteit, amelyeket hagyományosan a gasztronómia kiválósága jellemez; kellemes alkalom nyílik a kis üzletek és a kézműves boltok meglátogatására, hogy a technikák megfigyelésével, az anyagok felfedezésével valamint azzal, hogy részt vesznek a hagyomány és a folyamatos innováció közötti termék létrehozásában, a látogatók a gyártási folyamat mélyébe láthatnak. A szolgáltatásokat olasz, angol, spanyol, francia nyelven nyújtják

                                                                                    WeTour Guide

A Wetour Guide a képzett idegenvezetők  turisztikai szolgáltatásait kínálja egész Veneto régióban, a fő európai nyelveken. A klasszikus útvonalak mellett a WeTour Guide szolgáltatók az alábbiak megszervezésére szakosodtak:

• kulturális események, intézményekkel és szövetségekkel együttműködve;

• tematikus útvonalak csoportok számára (családok, diákok, vállalatok, kulturális egyesületek);

• oktatási-érzelmi tevékenységek az iskolák számára;

• területfejlesztési projektek az ékszer, művészi üvegáru, szövés, valamint az élelmiszer- és borászati termékek ágazatában működő történelmi termelési és kereskedelmi vállalatokkal együttműködésben.